از آنجایی که بادام زمینی ناچو سرشار از چربی های سالم، پروتئین و فیبر است یک میان وعده رضایت بخش را ایجاد می کند خوردن آنها در حد اعتدال ممکن است به فرد در حفظ وزن سالم کمک کند.
منبع معتبر تحقیقاتی نشان داد زنانی که دو بار در هفته آجیل از جمله بادام زمینی مصرف میکنند در مقایسه با افرادی که به ندرت آجیل میخورند در طی 8 سال کمی کمتر در معرض افزایش وزن و چاقی قرار دارند.
یک مطالعه در مقیاس بزرگ نشان داد که خوردن بادام زمینی و سایر آجیلها ممکن است خطر ابتلا به چاقی را در طی 5 سال کاهش دهد.
بادام زمینی یک غذای عالی برای افراد مبتلا به دیابت یا در معرض خطر دیابت است بادام زمینی دارای شاخص گلیسمی پایین (GI) است به این معنی که باعث افزایش سطح قند خون نمی شود.
متخصصان تغذیه غذاهایی با GI 55 یا کمتر را به عنوان غذاهایی با GI پایین و آنهایی که GI بالاتر از 70 دارند، غذاهای با GI بالا هستند.
بادام زمینی دارای نمره GI 23 است که آن را به یک ماده غذایی با GI پایین تبدیل می کند در اینجا درباره مقیاس GI بیشتر بدانید.
بادام زمینی به کنترل سطح قند خون کمک می کند زیرا کربوهیدرات نسبتا کمی دارد اما پروتئین، چربی و فیبر بالایی دارد.
فیبر فرآیندهای گوارشی را کند می کند و اجازه می دهد انرژی پایدارتر آزاد شود و پروتئین نسبت به کربوهیدرات های ساده زمان بیشتری برای تجزیه شدن دارد.
تحقیقات نشان می دهد که خوردن کره بادام زمینی یا بادام زمینی ممکن است به زنان مبتلا به چاقی و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کمک کند تا سطح قند خون خود را مدیریت کنند.
بادام زمینی حاوی پروتئین هایی به نام آراچین و کوناراچین است برخی افراد به شدت به این پروتئین ها حساسیت دارند برای این افراد، بادام زمینی می تواند یک واکنش آلرژیک تهدید کننده زندگی ایجاد کند.
از آنجایی که بادام زمینی کالری بالایی دارد، مصرف متعادل آن به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل معقول است.
مصرف بیش از حد کالری ممکن است منجر به افزایش وزن شود این صرف نظر از اینکه غذاهایی که این کالری از آن ها تامین می شود، مغذی هستند یا نه، درست است.