استفاده از برنج شیرودی برای زایمان زودرس

در کشورهای مصرف کننده برنج شیرودی ارقام خاص به عنوان ارقام ممتاز و استاندارد طلایی شناخته می شوند در حالی که برخی دیگر علیرغم یکسان بودن با استفاده از مجموعه ابزارهای فعلی برای ارزیابی کیفیت برتر اما در رتبه دوم بهترین هستند.

هدف از این مطالعه تعیین این بود که آیا تفاوت‌های قابل تشخیصی در ویژگی‌های حسی واریته‌های برتر و دوم بهترین وجود دارد و اینکه آیا این تفاوت‌ها در واریته‌های ممتاز مشترک هستند یا خیر.

رنگ، یک ویژگی حسی مهم، بر روی برنج خام و پخته شده با استفاده از رنگ سنج تعیین شد به عنوان برنج خام، برخی از واریته‌های ممتاز سفیدتر از دومین همتای برتر خود بودند در حالی که برخی دیگر سفیدتر نبودند.

با این حال، به استثنای دو مورد، هنگام پختن، انواع درجه یک سفیدی یکسان یا بیشتر از همتایان خود داشتند.

یک پانل حسی آموزش دیده از تجزیه و تحلیل حسی توصیفی، یک ابزار عینی، برای توصیف و اندازه‌گیری تحلیلی طعم آروماتیک، طعم، حس دهان و بافت انواع ممتاز و دوم بهترین گونه‌های جمع‌آوری‌شده از نه کشور مصرف‌کننده برنج استفاده کرد.

برنج

طعم شیرین، عطر طعم ذرت بو داده، و حس فلزی آب مانند در دهان تفاوت معنی‌داری در شدت بین جفت‌های مرغوب دومین رقم برتر نشان داد.

لطافت، زبری و فنری بودن ویژگی‌های اصلی بود که بافت واریته‌ها را متمایز می‌کرد. برنامه‌های ارزیابی کیفیت به‌طور معمول این ویژگی‌های بافت و طعم را اندازه‌گیری نمی‌کنند اما این واقعیت که آن‌ها واریته‌ها را در بیشتر جفت‌ها متمایز می‌کنند.

نشان می‌دهد که اندازه‌گیری آن‌ها باید به مجموعه آزمایش‌های کیفیت دانه در توسعه محصولات جدید با عملکرد بالاتر و مقاوم به تنش اضافه شود.

انواع ادغام کیفیت برتر تضمین می کند که کیفیت مانعی برای پذیرش گسترده و افزایش بهره وری و امنیت غذایی نخواهد بود.

مصرف‌کنندگان برنج، به‌ویژه از کشورهایی که برنج اصلی‌ترین آنها است ترجیحات زیادی برای خواص حسی برنج دارند کشورهای مختلف الزامات متفاوتی برای کیفیت دارند و در داخل کشورها طیف وسیعی از ترجیحات را می توان یافت.

بسیاری از واریته‌هایی که به دلیل کیفیتشان معروف هستند، چندین دهه پیش انتخاب و منتشر شدند در سال های بعد، برنامه های اصلاح برنج به طور قابل توجهی عملکرد و پتانسیل عملکرد قابل دستیابی را افزایش داده است.

عملکرد بالا در بسیاری از موارد به طور موفقیت آمیزی با کیفیت بالای واریته های قدیمی تر ترکیب نشده است.