با مصرف روزانه لیمو ترش از انواع بیماری ها در امان بمانید

لیمو و لیمو ترش خشک شیرازی حاوی بیشترین اسید سیتریک در بین میوه‌ها هستند که برای کسانی که از سنگ کلیه رنج می‌برند مفید است.

طبق گفته دانشگاه بهداشت ویسکانسین، لیمو ترش زرد جهرم از تشکیل سنگ جلوگیری می کند و همچنین سنگ های کوچکی را که در حال تشکیل هستند می شکند.

هرچه اسید سیتریک در ادرار شما بیشتر باشد، از تشکیل سنگ های جدید کلیه محافظت می کنید.

نصف فنجان آب لیموی خالص در روز یا 32 اونس لیموناد همان مقدار اسید سیتریک را دارد که درمان دارویی دارد.

یک مطالعه در سال 2011 منتشر شده در مجله آسیایی اقیانوسیه پیشگیری از سرطان نشان داد که عصاره لیمو به سلول های سرطان سینه باعث مرگ سلولی می شود.

عصاره لیمو در شرایط آزمایشگاهی استفاده شد، اما نتایج ممکن است نشان دهنده خواص قدرتمند مبارزه با سرطان در لیمو باشد.

مطالعات متعددی برای درک نقش فولات در کاهش سرطان در حال انجام است.

جهت کسب اطلاع بیشتر از قیمت لیمو ترش سنگی جنوب  می توانید به سایت های معتبر مراجعه نموده و اطلاع لازم را دریافت نمایید.

با این حال، این مطالعه اشاره می‌کند که برخی تحقیقات نشان داده‌اند که در برخی موارد سطوح بالای فولات می‌تواند واقعاً رشد سلول‌های سرطانی را تشویق کند.

نویسندگان می نویسند: “فولات ممکن است در مراحل اولیه سرطان زایی و در افرادی که وضعیت فولات پایینی دارند محافظت کند، اما اگر دیرتر و به طور بالقوه در مصرف بسیار بالا تجویز شود، ممکن است باعث سرطان زایی شود.

فولات برای زنان باردار برای جلوگیری از نقص لوله عصبی ضروری است.

در حالی که فولات در ویتامین های دوران بارداری وجود دارد، مصرف آن از طریق غذاهای کامل راهی عالی برای اطمینان از جذب آن توسط بدن است.

لیمو یک راه عالی و کم کالری برای طعم دادن به نوشیدنی ها و غذاها است.

در واقع، لیمو، آب لیمو و پوست لیمو در بین رژیم‌های غذایی محبوب شده‌اند.

گزارش‌های علمی 2017 (در برگه جدید باز می‌شود) مطالعه رژیم‌های کوتاه‌مدت مبتنی بر آب‌میوه، که همگی دارای آب لیمو به عنوان ماده اولیه بودند، نشان داد که میکروبیوتای روده شرکت‌کنندگان مرتبط با کاهش وزن بهبود یافته، اکسید نیتریک گشادکننده عروق آنها افزایش یافته است.

اکسیداسیون لیپیدهای آنها کاهش یافته بود که منجر به بهبود سلامت کلی شد.

لیمو ترش

رامزی اضافه کرد که لیموترش سبز و پوسته‌ها حاوی مواد مغذی زیادی هستند.

رنده کردن پوست و افزودن به سالاد، غذاهای مرغ یا ماهی می‌تواند طعم مرکباتی به آن اضافه کند.

پوست‌ها را نیز می‌توان در اسموتی یا سوپ ترکیب کرد.

اما او تاکید کرد که با آنها مانند یک گلوله جادویی برای سم زدایی و کاهش وزن رفتار نشود.

شیمیایی گیاهی در مرکبات: کاربردها در غذاهای کاربردی” توضیح می دهد که چگونه حلال های ساخته شده با پوست لیمو فعالیت ضد میکروبی علیه سالمونلا، استافیلوکوک و سایر باکتری های بیماری زا نشان می دهند.

خطرات مصرف لیمو
به طور کلی، لیمو برای شما بسیار مفید است، اما اگر بیش از حد مصرف شود، می تواند باعث مشکلات رفلاکس معده یا سوزش سر دل برای کسانی شود که از این شرایط رنج می برند.

علاوه بر این، اسید سیتریک می‌تواند مینای دندان‌ها را از بین ببرد، طبق گفته‌ی سالم‌ترین غذاهای جهان، که نوشیدن آب لیمو را از طریق نی تشویق می‌کند.

  • منابع:
    1. Lemons: Health Benefits & Nutrition Facts
  • تبلیغات: 
    1. نمایش ظروف مسی ایرانی در موزه لوور پاریس
    2. مواد مخدری که با سود پرک ساخته می شود
    3. چطور با شکر ماسک بسازیم
    4. تمیز کردن سم گوسفند با اسکاج