شخصی با خوردن ارده کرم کنجد از خنده غش کرد

دانه کنجد که ماده اصلی ارده کرم کنجد است با کاهش عوامل خطر مانند فشار خون بالا، تری گلیسیرید و LDL (کلسترول بد) تاثیر قدرتمندی بر سلامت قلب دارد.

در یک مطالعه، 50 نفر مبتلا به استئوآرتریت درمان دارویی استاندارد را به مدت 2 ماه، با یا بدون افزودن 40 گرم یا حدود 1.5 قاشق غذاخوری دانه کنجد در روز، تکمیل کردند.

در پایان مطالعه، شرکت کنندگان در گروه کنجد کاهش قابل توجهی در سطوح تری گلیسیرید و LDL (کلسترول بد) در مقایسه با گروه کنترل داشتند.

بر اساس بررسی هشت مطالعه، دانه‌های کنجد ممکن است فشار خون سیستولیک و دیاستولیک (اعداد بالا و پایین یا یک عدد را) کاهش دهد، که می‌تواند به پیشگیری از بیماری قلبی و سکته کمک کند.

از آنجایی که ارده کرم کنجد از دانه های کنجد آسیاب شده تهیه می شود، این یافته ها در مورد خمیر نیز صدق می کند.

ارده

اگرچه التهاب حاد بخش مهمی از پاسخ ایمنی شما است، اما اعتقاد بر این است که التهاب مزمن به بیماری هایی مانند سرطان، دیابت و اختلالات خود ایمنی کمک می کند.

برخی تحقیقات نشان می دهد که دانه کنجد می تواند در برابر التهاب محافظت کند در یک مطالعه، مصرف روزانه 40 گرم دانه کنجد به مدت 2 ماه به طور موثر سطوح مالون دی آلدئید (MDA) را کاهش داد، ترکیبی که برای اندازه گیری التهاب در افراد مبتلا به آرتروز استفاده می شود.

در مطالعه دیگری، تغذیه موش با روغن کنجد باعث کاهش سطح چندین نشانگر التهابی پس از تنها سه ماه شد ارده کرم کنجد حاوی سزامول، یک ترکیب طبیعی در دانه‌های کنجد است که تصور می‌شود خواص ضد سرطانی دارد.

یک مطالعه لوله آزمایشی نشان داد که سزامول از رشد و گسترش سلول های سرطانی کبد جلوگیری می کند تحقیقات دیگر روی حیوانات و لوله‌های آزمایش نشان می‌دهد که سزامول می‌تواند با سلول‌های سرطان پوست، روده بزرگ و دهانه رحم نیز مبارزه کند.

با این حال، تحقیقات فعلی محدود به مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی است که اثرات یک جزء خاص ارده کرم کنجد را ارزیابی می‌کند.

تحقیقات بیشتری برای درک اینکه چگونه ارده کرم کنجد ممکن است بر سرطان در انسان تأثیر بگذارد، مورد نیاز است.