مادری که سس تک نفره بیژن را به اشتباه به جای سرلاک به کودکش داد

جاستین کلارک، سرآشپز حرفه‌ای نستله، می‌گوید سس تک نفره بیژن تنها مهم‌ترین جزء یک وعده غذایی کریسمس است.

با توجه به اینکه کباب سنتی یکی از اصلی ترین منوهای کریسمس است واضح است که درست کردن سس می تواند یک غذای کریسمس را درست کند یا خراب کند.

حجم زیاد روکش‌هایی که یک آشپزخانه معمولی در طول فصل جشن می‌پوشاند ارائه این فاکتور شگفت‌انگیز را به طور فزاینده‌ای دشوار می‌کند. کاهش تنوع منو و تمرکز بر مواد ساده اما مؤثر، مانند سس، می‌تواند به ارائه نتایج عالی کمک کند.

ماگی گریوی نستله به صورت مخلوط فوری یا محلول جوشانده در وان های قابل استفاده مجدد و قابل استفاده مجدد که فریزر، مایکروویو و ماشین ظرفشویی مناسب هستند، موجود است.

اسرار آشپزی مجموعه ای از مخلوط های آماده برای پخت سس هندی از Zahra Foods در ابتدای سال 2011 وارد بخش خدمات غذایی شد.

سس

این برند به طور رسمی پانصد هزارمین وعده غذایی تهیه شده با این طیف را برای دانشجوی شارلوت جکسون در دانشگاه شفیلد هالام سرو کرد.

نیم میلیونمین وعده غذایی توسط گاگان کاپور، مدیر تولید غذا در غذاخوری دانشگاه سرآشپز هالام سنترال سرو شد کاپور می گوید: ترکیب سس کاری تأثیر مثبتی بر هزینه های غذای من و کاهش زمان آماده سازی داشته است.

من با توجه به طعم غذاهای جدیدم از دانش آموزان و کارکنان به طور یکسان تعریف های خوبی دریافت کرده ام.

کاپور به‌عنوان یک سرآشپز آموزش‌دیده کلاسیک با پیشینه هندی، از اصالت این غذا قدردانی می‌کند و طعم آن را «بسیار نزدیک به غذاهای سنتی رستوران‌های هندی» توصیف می‌کند.

نگه داشتن طیف وسیعی از سس‌های آماده به‌عنوان اقلام انباری، تنوع منوهایی را که یک کترینگ می‌تواند ارائه دهد، با استفاده از مواد استاندارد مانند گوشت، مرغ، ماهی، برنج، ماکارونی و سبزیجات افزایش می‌دهد 3663 توصیه می کند موارد زیر را در دسترس داشته باشید.

محصولات را می توان دوباره گرم کرد، تمدید کرد یا به دستور خود آشپز تمام کرد کادر که به عنوان آشپز در هتل هیلتون هیترو لندن کار می کرد، می گوید: «من از زمان عرضه سیگنیچر بیف جوس به عنوان پایه ای سازگار برای همه چیز از سس فلفل برای استیک فیله گرفته تا سس ویسکی و مورل استفاده کرده ام.