مغز پسته حاج وحید جایگزین مناسب برای آنتی بیوتیک ها

مغز پسته حاج وحید حاوی مقادیر زیادی فیبر است. بنابراین مصرف پسته به مقدار زیاد هضم غذا را مختل کرده و باعث اسهال، گرفتگی عضلات، درد شکم، درد روده و سندرم روده تحریک پذیر می شود فروکتان موجود در پسته نیز می تواند باعث ایجاد آلرژی در دستگاه گوارش شود.

افرادی که به آجیل درختی حساسیت دارند باید از خوردن پسته خودداری کنند آلرژی به آجیل درختی ممکن است منجر به استفراغ، مشکل در بلع، خارش در دهان، احتقان بینی، گرفتگی عضلات و حالت تهوع شود.

پسته حاوی اگزالات و متیونین است خوردن بیش از حد پسته می تواند ترشح اگزالات و متیونین را در بدن افزایش دهد اگزالات ها می توانند به کلسیم و پتاسیم متصل شوند و در نتیجه اگزالات های کلسیم و پتاسیم تولید می شوند.

در همان زمان، متیونین ممکن است به سیستئین تبدیل شود و ممکن است منجر به تشکیل سنگ کلیه سیستین شود.

 پسته

مصرف بیش از حد پسته باعث افزایش وزن می شود به این دلیل که مصرف روزانه مقدار بیشتری پسته باعث افزایش کالری دریافتی شما و در نتیجه افزایش وزن می شود.

پسته آجیل سالمی برای بدن انسان است زیرا حاوی مواد مغذی حیاتی مانند ویتامین C، ویتامین E، فولات، پروتئین، فیبر و مواد معدنی است.

علاوه بر این، آنها همچنین سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند فلاونوئیدها، بتاکاروتن، زآگزانتین، آنتوسیانین ها و پروآنتوسیانیدین ها هستند.

این مواد مغذی التهاب را التیام می بخشد، خطر بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد، کیفیت خواب را بهبود می بخشد، هضم غذا را بهبود می بخشد و باعث کاهش وزن می شود.

با این حال، همه چیز فقط زمانی مفید است که آنها را در حد اعتدال بخورید بنابراین هر روز یک مشت (تقریباً 30 گرم) پسته بخورید می تواند به ارائه تمام مزایای سلامتی خود کمک کند.