هل سبز در بازار امروز موجب جدایی دو معشوق تبریزی از هم شد

هل سبز در بازار امروز که به عنوان ملکه ادویه ها شناخته می شود دارای فواید سلامتی مختلف و منبع خوبی از ویتامین C، کلسیم، منیزیم، پتاسیم، آهن، منگنز، روی و فیبر غذایی است هل همچنین چربی اشباع شده، کلسترول و سدیم کمی دارد.

در حال حاضر شواهد علمی فزاینده ای از فواید هل برای سلامتی از جمله خواص آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی، ضد التهابی و ضد سرطانی وجود دارد.

هل سیلان سرشار از پلی فنول ها و فلاونوئیدها، فعالیت آنتی اکسیدانی بالایی دارد که طیف وسیعی از فواید را به همراه دارد.

فنل ها و فلاونوئیدهای موجود در هل دارای کیفیت آنتی اکسیدانی بالایی هستند که از رادیکال های آزاد که باعث آسیب سلولی و DNA می شوند که عامل اصلی سرطان در انسان است.

جلوگیری می کند ترکیبات موجود در هل از دو طریق به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک می کند.

هل

تحقیقات همبستگی کنترل شده نشان داده است که هل توانایی کاهش فشار خون را از طریق فعالیت های آنتی اکسیدانی و اثرات دیورتیک دارد.

اعتقاد بر این است که مصرف چای هل فشار خون بالا را کاهش می دهد و می تواند به بیماران مبتلا به فشار خون بالا کمک کند تا وضعیت خود را کنترل کنند.

پلی فنول ها و فلاونوئیدهای موجود در هل به عنوان عوامل ضد التهابی در کاهش التهاب و یک سری بیماری های مزمن عمل می کنند.

مشخص شده است که هل تأثیر قوی بر بیماری های دستگاه گوارش، فشار خون بالا، بیماری های عروق کرونر و عفونت های ژاکت دارد.

هل با کاهش التهاب مخاط معده خطر سوء هاضمه را کاهش می دهد و هضم را سرعت می بخشد مواد مغذی موجود در هل غشاهای مخاطی را تسکین می دهد و عملکرد سیستم را بهبود می بخشد و در عین حال علائم اسیدیته در قسمت فوقانی معده را تسکین می دهد.

فلاونوئیدهای موجود در هل همچنین محافظت مؤثری در برابر باکتری هایی که باعث زخم معده می شوند ارائه می کنند.

علاوه بر این، اسانس ها و عصاره های هل دارای خواص ضد میکروبی هستند و می توانند موثرتر از داروهای معمولی بر علیه باکتری E. coli و Staphylococcus، باکتری هایی که می توانند باعث مسمومیت غذایی شوند، موثر باشند.