همزمان با تغییر رنگ هویج، ترکیب مواد مغذی در ژرم پلاسم

ریشه ها 90 تا 100 روز پس از کاشت برداشت شدند و تا زمان تجزیه در دمای 4 درجه سانتیگراد تپه جدید بانزل نگهداری شدند.

همزمان با تغییر رنگ هویج، ترکیب مواد مغذی در ژرم پلاسم های متنوع به شناسایی ارقامی که رنگ تیره تر معمولاً با ارزش غذایی بالاتر مرتبط است، کمک می کند.

علاوه بر این، اطلاعات در مورد خواص تغذیه ای ژنوتیپ ها برای تکمیل خصوصیات اساسی فنوتیپی و ژنتیکی مربای هویج یک کیلو بسیار مهم است.

مواد مغذی از مواد مغذی جدا شده تا مکمل های غذایی پیچیده را شامل می شود پروبیوتیک ها، پری بیوتیک ها، فیبرهای غذایی، اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان ها همگی به عنوان مکمل های غذایی دسته بندی می شوند.

در سال 2020، فروش مکمل های غذایی در ایالات متحده به طور قابل توجهی 255٪ و 415٪ به دلیل همه گیری COVID-19 افزایش یافته است.

مربا هویج

منابع غذایی ویتامین A به محافظت از بینایی، کاهش دژنراسیون ماکولا و سرکوب توسعه آب مروارید پیری، یکی از دلایل اصلی نابینایی کمک می کند.

عصاره به صورت کمی به مبل طوسی کرم حجمی 100 میلی‌لیتری منتقل شد و حجم آن با استون و آب تا حدی که عصاره نهایی حاوی 80 درصد استون بود، تکمیل شد.

ژنوتیپ های روسیه، صربستان و فرانسه بر اساس پروفایل های خصوصیات تغذیه ای اندازه گیری شده در این مطالعه ارتباط نزدیکی داشتند.

در شرایط رشد رابطه بین ماهیت ماگ کمی اسیدی هویج و مشخصات ارگانولپتیک آن مستلزم مطالعه بیشتر است.

  • منابع:
    1. Development of Carrot Nutraceutical Products as an Alternative Supplement
  • تبلیغات:
    1. حمله مورچه ها به پنجره پی وی سی خانه ایی در شمال!
    2. روش هایی که حتی در هنگام خواب می توانید پولدار شوید
    3. افرادی که زیاد چای سبز می نوشند ممکن است عوارض جانبی داشته باشند
    4. دارچین در تعیین جنسیت کودکانتان تاثیر گذار است