پیاز قرمز امروز می تواند با باکتری های بالقوه خطرناکی مانند اشریشیا کلی، سودوموناس آئروژینوزا، استافیلوکوکوس اورئوس و باسیلوس سرئوس مبارزه کند.
اگرچه لبنیات اعتبار زیادی برای تقویت سلامت استخوان دارند، بسیاری از مواد غذایی دیگر، از جمله پیاز، ممکن است به تقویت استخوانها کمک کنند.
مطالعه ای روی 24 زن میانسال و یائسه نشان داد که افرادی که روزانه 3.4 اونس آب پیاز به مدت 8 هفته مصرف می کردند، تراکم استخوان و فعالیت آنتی اکسیدانی آنها در مقایسه با گروه کنترل بهبود یافته بود.
مطالعه قدیمی دیگری که روی 507 زن یائسه و یائسه انجام شد، نشان داد کسانی که حداقل یک بار در روز پیاز میخورند، 5 درصد تراکم استخوان بیشتری نسبت به افرادی که یک بار در ماه یا کمتر پیاز میخورند، دارند.
به علاوه، این مطالعه نشان داد که افراد مسنتری که اغلب پیاز مصرف میکردند، خطر شکستگی لگن را تا بیش از 20 درصد در مقایسه با کسانی که هرگز پیاز مصرف نمیکردند، کاهش دادند.
اعتقاد بر این است که پیاز به کاهش استرس اکسیداتیو، افزایش سطح آنتی اکسیدان و کاهش تحلیل استخوان کمک می کند، که ممکن است از پوکی استخوان جلوگیری کند و تراکم استخوان را افزایش دهد.
علاوه بر این، نشان داده شده است که عصاره پیاز از رشد Vibrio cholerae، یک باکتری که یک نگرانی عمده برای سلامت عمومی در برخی از نقاط جهان است، جلوگیری می کند.
به نظر می رسد کوئرستین استخراج شده از پیاز یک راه بسیار قوی برای کاهش رشد باکتری ها باشد.
برخی از مطالعات لوله آزمایش نشان می دهد که کورستین می تواند از رشد چندین گونه از باکتری ها، از جمله هلیکوباکتر پیلوری (H. pylori)، نوعی باکتری مرتبط با زخم معده و برخی سرطان های گوارشی جلوگیری کند.
مطالعه دیگری در لوله آزمایش نشان داد که کورستین به دیواره های سلولی و غشای E. coli و S. aureus آسیب می رساند پیاز منبع غنی فیبر و پری بیوتیک است که برای سلامتی مطلوب روده ضروری است.
پری بیوتیک ها انواع غیرقابل هضم فیبر هستند که توسط باکتری های مفید روده تجزیه می شوند.
باکتری های روده از پری بیوتیک ها تغذیه می کنند و اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه از جمله استات، پروپیونات و بوتیرات ایجاد می کنند.