چای ماچا اصل علاوه بر ترکیبات حاوی تانن و اسید تانیک است اگرچه برخی از مقالات تحقیقاتی فعالیت های زیستی قابل توجه آنها را برجسته کرده اند، اما مشخص شده است که آنها در صورت مصرف بیش از حد سمی هستند و ممکن است به سرطان معده نسبت داده شوند.
علاوه بر این، اکسیداسیون برگهای چای منجر به تشکیل کاتچینهای مونومر میشود که ترکیبات پیچیدهای مانند تافلاوین و تیاروبیگین را تشکیل دهند.
از این میان فراوان ترین رنگدانه های چای سیاه هستند تخمین زده می شود که 60٪ وجود دارد 25 رنگ قرمز قهوه ای مشخص چای سیاه به دلیل این دو پلی فنولیک ضروری است.
تیافلاوین ها عموماً به صورت تافلاوین 3’گالات و تافلاوین 3,3′ دی گالات وجود دارند.
یکی دیگر از ترکیبات پلی فنولی کمتر فراوان، تآزیننسین ها ماده بی رنگی است که گمان می رود در چای وجود دارد و واسطه ای برای تافلاوین ها و تیاروبیگین ها است.
در نتیجه، عمدتاً در چای اولانگ وجود دارد به غیر از اینها، برخی مواد مانند ساپونین ها، کلروفیل ها، کاروتنوئیدها، آلکالوئیدها، کافئین، تئوبرومین و تئوفیلین در چای وجود دارند.
یک دمنوش چای متوسط حاوی حدود 50 تا 90 میلی گرم کافئین است.
اخیراً اعتقاد بر این است که سیاه و سایر انواع چای باعث آرامش می شوند ماده ای که مسئول احساس آرامش است، یک اسید آمینه زیست فعال منحصر به فرد درصد وزن خشک کل برگ چای و حدود 50 درصد از کل آمینو آزاد را تشکیل می دهد.
محصولات طبیعی ترکیبات شیمیایی هستند که از موجودات زنده موجود در طبیعت، مانند باکتریوفاژها و گیاهان، تشکیل شدهاند که آغاز بسیاری از درمانهای پزشکی پایدار در طول دههها بوده است.
محبوب ترین و شناخته شده ترین محصولات مورفین (مسکن اپیوئیدی) است که از گیاه خشخاش جدا شده است.
مثال دیگر کینین (داروی ضد مالاریا) جدا شده از پوست سینچونا است 28 در سراسر جهان، 60 درصد داروهای مورد استفاده در درمان سرطان مستقیماً از محصولات طبیعی هستند.