چای احمد ساده به دلیل خواص ضد سرطانی و ضد التهابی آن به طور گسترده ای شناخته شده است در میان ترکیبات فعال بیولوژیکی موجود در کاملیا سینسیس، عوامل آنتی اکسیدانی اصلی کاتچین هستند.
تحقیقات علمی اخیر نشان میدهد که تعداد گروههای هیدروکسیل و وجود گروههای ساختاری مشخصه تأثیر عمدهای بر فعالیت آنتیاکسیدانی کاتچینها دارد.
بهترین منبع این ترکیبات چای سبز تخمیر نشده است بسته به نوع و منشا برگ های چای سبز، خواص آنتی اکسیدانی آنها ممکن است ناهموار باشد.
کاتچین ها دارای خاصیت قوی خنثی کردن گونه های فعال اکسیژن و نیتروژن هستند گروه مشتقات کاتچین چای سبز شامل: اپی کاتچین، اپی گالوکاتچین، اپی کاتچین گالات و اپی گالوکاتچین گالات می باشد.
آخرین مورد، قوی ترین پتانسیل ضد التهابی و ضد سرطانی را ارائه می دهد شایان ذکر است که کاتچین های چای سبز به طور گسترده در پیشگیری از سرطان ریه، سرطان سینه، سرطان مری، سرطان معده، سرطان کبد و سرطان پروستات کارآمد هستند.
هدف بررسی حاضر خلاصه کردن اثرات بالقوه ضد سرطانی و مسیرهای سیگنال دهی مولکولی کاتچین های اصلی چای سبز است.
باید به وضوح تاکید کرد که چای سبز و همچنین کاتکول های چای سبز نمی توانند جایگزین شیمی درمانی استاندارد شوند با این وجود، اثرات مفید آنها ممکن است از رویکرد استاندارد ضد سرطان حمایت کند.
انواع مختلفی از چای سبز وجود دارد که بر اساس طعم و خواص آنتی اکسیدانی آنها طبقه بندی می شوند محبوب ترین نوع چای سبز مصرفی سنچا است که بیشتر در ژاپن ساخته می شود.
پس از درمان مناسب، گونه های Bancha، Matcha و Gyokuro از چای سنچا تهیه می شوند تزریق بانچا، در مقایسه با دمنوش سنچا، حاوی کافئین بسیار کمتر و همچنین L-theanine، اسید آمینه ای است که مسئول تشکیل پروتئین های مسئول تولید انتقال دهنده های عصبی، انسولین و آدرنالین است.
دم کرده برگ چای سبز ماچا، بر خلاف سایر انواع دم کرده، دارای بیشترین مقدار کافئین و ال تیانین است مطالعات علمی موجود نشان می دهد که L-theanine به طور قابل توجهی اثرات کافئین را تغییر می دهد اثر محرک آن را کاهش می دهد، بر کار مغز تأثیر مثبت می گذارد، عملکردهای شناختی، خلق و خو و تمرکز را بهبود می بخشد و علاوه بر این، فشار خون را کاهش می دهد.