بادام زمینی منبع عالی ویتامین E است و به عنوان یک ماده مغذی سخت در نظر گرفته می شود زیرا نشان داده شده است که بیش از 90 درصد از مردان و زنان توصیه های مصرف را رعایت نمی کنند.
مصرف ویتامین E در مقادیر کم می تواند به مزایایی در برابر بیماری عروق کرونر قلب منجر شود.
همچنین می توان گفت بادام زمینی حاوی مقادیر خوبی فولات است که به ویژه در دوران نوزادی و بارداری، در تولید و نگهداری سلول ها اهمیت دارد.
آمار نشان می دهد مصرف مقدار کمی بادام زمینی می تواند بخش اعظم RDA بسیاری از مواد معدنی را که برای سلامتی و عملکرد مناسب بدن ضروری هستند، تامین کند.
از تاریخ ها مشخص است که 100 گرم بادام زمینی می تواند سطوح RDA از 127 درصد مس، 84 درصد منگنز، 57 درصد آهن، 54 درصد فسفر، 42 درصد منیزیم دریافتی را با کاهش التهاب همراه باشد.
مواد مغذی متراکم بادام زمینی سرشار از ریزمغذی های طبیعی متعددی است.
از جمله ویتامین ها، مواد معدنی و ترکیبات فعال زیستی مانند رسوراترول که برای سلامتی مفید است، و آنها را به گزینه ای مناسب برای بهبود وضعیت تغذیه افرادی که دچار سوءتغذیه هستند، تبدیل می کند.
رشد، یا نیاز به مواد مغذی حیاتی در بادام زمینی جزء لاینفک رشد، نمو، متابولیسم و ایمنی است.
این احتمال وجود دارد که تک تک مواد مغذی موجود در بادام زمینی با مکانیسم های متعددی کار کنند و اثرات هم افزایی در جهت بهبود وضعیت سلامتی داشته باشند.
در بیش از 15000 نفری که بادام زمینی و فرآورده های بادام زمینی مصرف می کردند، مشخص شد که سطوح ویتامین A، ویتامین E، فولات، منیزیم، روی، آهن، کلسیم و فیبر غذایی نسبت به افرادی که بادام زمینی مصرف نمی کردند، بیشتر بود.
تمرکز اخیر بر استفاده مناسب از محصولات جانبی حاصل از فرآوری بادام زمینی است.
مشخص شده است که پوسته بادام زمینی، پوست بادام زمینی، برگ و ساقه بادام زمینی همگی بخش های غنی از مواد مغذی محصول با اجزای عملکردی خود هستند. گزارش شده است که برای 1000 کیلوگرم بادام زمینی برای روش سرد می توان 700 کیلوگرم وعده غذایی بادام زمینی تولید کرد، در حالی که روش له کردن گرم می تواند 500 کیلوگرم تولید کند.
معمولاً فقط از کمی پوست بادام زمینی برای استخراج ترکیبات پلی فنلی یا تهیه خوراک گاو استفاده می شود، بیشتر پوست ها به عنوان ضایعات صنعت فرآوری بادام زمینی و دور ریخته می شوند.
در حالی که پوست بادام زمینی می تواند منبع ارزانی از پلی فنول ها برای استفاده به عنوان ترکیبات کاربردی در غذا یا مکمل های غذایی باشد و باعث مثبت شدن آن شود
- منابع: