دادن خیارشور درجه یک به گیاه پژمرده آن را تازه می کند

از آنجایی که خیارشور درجه یک یک محصول فصل گرم است، معمولاً در گلخانه‌ها کشت می‌شود و در نتیجه، بسیاری از دانه‌های خیار موجود در بازار به گونه‌های پارتنوکارپیک تعلق دارند.

بیشتر خیارها تک پایه هستند و گلهای نر و ماده مجزا تولید می کنند و برای تولید میوه نیاز به گرده افشانی دارند نکته منفی این است که اکثریت قریب به اتفاق خیارها خودسازگار نیستند، به این معنی که برای تولید میوه به گرده گیاه خیار دیگری نیاز دارند.

اینجاست که گونه‌های خیار پارتنوکارپیک وارد عمل می‌شوند این گونه ها نیازی به گرده افشانی ندارند و برای رشد در داخل خانه یا مکان هایی که گرده افشانی ممکن است مشکل ساز باشد ایده آل هستند.

آنها می توانند هم گل های نر و هم گل ماده تولید کنند اما در کشت، مطلوب ترین واریته ها آنهایی هستند که ژینوسیو هستند (فقط تولید کننده گل ماده).

خیار

برای تشخیص تفاوت بین گل های نر و ماده، به ساقه ها نگاه کنید: گل های خیار ماده دارای یک توده کوچک در زیر گلبرگ ها هستند که بعداً به میوه ای کاملاً رشد یافته تبدیل می شوند.

ساده ترین راه برای شناسایی خیارهای پارتنوکارپ، کمبود دانه در میوه است این کمبود دانه نشانه آن است که گل های ماده فقط آنها را تولید می کنند.

اگر گرده افشانی اتفاق بیفتد، بدن بارده شروع به رشد بذر می کند. خیارهای پارتنوکارپیک میوه های آبدار و آبدار تولید می کنند، اما نگهداری بالاتری نیز دارند و معمولاً برای صعود به یک سیستم پشتیبانی نیاز دارند.

به طور پیش فرض، خیار، و اکثریت قریب به اتفاق گیاهان در خانواده Cucurbitaceae، گل های نر و ماده جداگانه تولید می کنند.

برای میوه دهی، گرده گل ها باید از گل های نر به گل های ماده منتقل شوند.

به ویژه در مورد خیار به دلیل تعداد زیاد هیبریدها، اوضاع کمی پیچیده می شود این واریته‌ها گل‌های ماده (خیارهای ژینوئی) را تولید می‌کنند و این واقعیت است که بسیاری از انواع خود سازگار نیستند و به گرده گیاه خیار جداگانه نیاز دارند.