سیم ظرفشویی استیل به دلیل رشد باکتریها بر روی زبالههایی که به سطوح سیم میچسبند، شروع به بوییدن میکنند، به خصوص زمانی که خیس است.
نلسون میگوید فشار دادن صحیح سیم ظرفشویی و نگهداری آن در ظرفی با سوراخهای زهکشی به تعویق این رشد کمک میکند، اما تعویض اسفنج بهطور منظم بهترین گزینه است.
برای کمک به شما در انجام این کار، ما در بالا و پایین بهترین اسفنج های ظرف را جستجو کردیم و معیارهای زیر را ارزیابی کردیم: مواد، ویژگی های طراحی، ارزش، و سازگاری با ماشین ظرفشویی.
ما همچنین گزینه هایی را در نظر گرفتیم که می توانید آنها را به صورت عمده خریداری کنید تا بتوانید مرتباً این ابزار تمیز کننده مفید را جایگزین کنید.
انتخاب برتر ما، اسکرانج چندکاره دارای طراحی دو طرفه برای تمیز کردن همه کاره است و بو و خراش ظروف آشپزی را در خود نگه نمی دارد.
اسکرانج چندکاره به دلیل ماندگاری طولانی، جذب، و قدرت شستشوی چشمگیرش، جایگاه برتر را در مجموعه ما کسب کرده است. این اسفنج دارای سمت نرم و خشن است که آن را برای انواع ظروف و ظروف پخت و پز ایده آل می کند.
این اسفنج نه تنها در از بین بردن کثیفی های چسبیده موثر است، بلکه خود اسفنج نیز به راحتی شسته می شود بدون اینکه باقی مانده های لکه دار را پشت سر بگذارد.
این اسفنج سلولزی ساینده نیست، به این معنی که می توان از آن برای تمیز کردن ظروف نچسب و نان استفاده کرد همچنین میتوانید از آن برای تمیز کردن وسایل کرومی و سایر سطوح آشپزخانه که میتوانند بایستند استفاده کنید.
این اسفنجها در بستههای چهار یا شش تایی عرضه میشوند و نسبت به سایر گزینههای ما کمی گرانتر هستند با این حال، از آنجایی که آنها برای مدت طولانی دوام می آورند، مجبور نخواهید بود آنها را به دفعات تعویض کنید.
به گفته سازنده، آنها 20 درصد بیشتر از اسفنج های اسکراب معمولی دوام می آورند و باید هر 30 تا 60 روز یکبار تعویض شوند. به علاوه، از آنجایی که آنها در برابر بو مقاوم هستند، نباید هیچ بوی بدی را در آن بازه زمانی دریافت کنند.
این اسفنج های سلولزی را می توان کمپوست کرد که بسیار عالی است، اما توجه داشته باشید که در بسته بندی پلاستیکی هستند.