کباب پز برقی رومیزی دارای کنترل هایی است که به راحتی می توانید آن ها را روشن و خاموش کنید تا گریل را روشن کنید و همچنین دما و محل قرارگیری آتش را کنترل کنید.
برای شروع کباب کردن روشن می شود، که می تواند با استفاده از یک آتش نشانی و یک کبریت طولانی انجام شود قبل از شروع پخت حدود 20 دقیقه صبر کنید تا ذغال گرم شود.
قبل از شروع پخت حدود 20 دقیقه صبر کنید تا ذغال گرم شود وقتی کار با گریل زغالی تمام شد، درب آن را ببندید و قبل از خالی کردن خاکستر اجازه دهید ذغال ها به طور طبیعی خنک شوند.
کبابهای زغالی داغتر میشوند و طعم طبیعی بیشتری به آنها میدهند، اما تمیز کردن و نگهداری در دمای ثابت دشوارتر است.
یک کباب پز گاز اغلب از یک مخزن پروپان استفاده می کند که باید قبل از شروع به پختن به درستی وصل شود شما می توانید این کار را با اتصال خط گاز گریل به نازل مخزن پروپان انجام دهید.
گریل های گاز گریل گران تر هستند اما کارکردن آنها راحت تر است و گرم شدن آن زمان زیادی طول نمی کشد قبل از وصل کردن مخزن پروپان به گریل، مطمئن شوید که گاز در حالت خاموش است.
قبل از هر بار استفاده، گریل خود را به آرامی تمیز کنید و سپس سالی یک یا دو بار آن را به شدت تمیز کنید. از یک برس سیمی برای تمیز کردن مواد غذایی و مواد زائد از بالا و پایین رنده ها یا میله ها استفاده کنید و برس را در مقابل رنده به جلو و عقب بکشید تا تمیزی خوبی به آن ببخشید.
اگر از گریل زغالی استفاده میکنید، در صورت لزوم خاکستر جلسه قبلی کبابکردن را خالی کنید می توانید گریل خود را با حرارت دادن به مدت 15 دقیقه به شدت تمیز کنید تا ذرات غذا از بین برود، گاز را خاموش کنید و سپس از یک برس سیمی آغشته به آب صابون برای تمیز کردن رنده استفاده کنید.
اگر چیزی مانند همبرگر یا هات داگ می پزید، بهتر است آنها را روی حرارت مستقیم بپزید زیرا سریعتر پخته می شوند. بخش کباب پز شما با حرارت مستقیم گرم ترین بخش خواهد بود.
یک گریل گاز دارای تنظیماتی مانند کم، متوسط و زیاد است که می توانید به راحتی آنها را تنظیم کنید تا سطح حرارت مناسب را بدست آورید.